آیت الله اراکی: وحدت هویت جامعه اسلامی است

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و رئیس دانشکده اصول الدین  گفت: وحدت برای جامعه اسلامی امری هویتی و بنیادین است.

آیت الله «محسن اراکی» در سخنان پیش از خطبه های نماز جمعه تهران به مناسبت برگزاری «سی و دومین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی»، هفته وحدت را هفته انسجام، یکدلی و پیام و بشارت جویی عنوان کرد و اظهار داشت: مساله وحدت در نظام اسلامی، انقلاب اسلامی و حاکمیت جمهوری اسلامی ایران، مساله ای اساسی است.

وی، با بیان اینکه در دهه چهارم پیروزی انقلاب اسلامی ایران، آماده ایم که طاغوت آمریکا را به شکست بکشانیم، تصریح کرد: امروز جهانیان اعتراف می کنند که قدرت آمریکا در حال زوال بوده و امید است در اتمام چهل سالگی انقلاب اسلامی ایران و آغاز دهه پنجم، این دهه را به عنوان دهه شکست آمریکا و زوال سلطه طاغوتی آمریکا به سراسر جهان اعلام کنیم.

سی و دومین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی با گردهمایی ۱۰۰ کشور جهان اسلام و با سخنرانی «حسن روحانی» رئیس جمهور از شنبه تا دوشنبه در تهران برگزار می ‌شود.

یکی از ویژه برنامه‌های این کنفرانس تبیین دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی در ۴۰ سال گذشته است.