ديدار مدیران دانشکده قم با آقاي دکتر زرهاني، قائم مقام دانشکده اصول الدين

روز دوشنبه ۲۳/۱۱/۹۶ مديران دانشکده قم به همراه سرپرست دانشکده، حجه الاسلام و المسلمين محمودي، در محل شعبه مرکزي با آقاي دکتر زرهاني درباره مسائل جاري دانشکده ديدار و گفتگو کردند.

در اين جلسه ضمن تبريک انتصاب ايشان به قائم مقامي دانشکده، درباره مسائل مختلفي از جمله مشکلات مالي جدي دانشکده قم، وضعيت هيات علمي، ضعف ساختار و سيستم دانشکده، توسعه رشته¬ها، جذب دانشجوي خارجي، مسائل مربوط به پژوهش و آثار علامه، و نيز چشم انداز دانشکده بحث و گفتگو شد.

دکتر زرهاني، ضمن خوش آمد گويي به حضار جلسه، ابراز اميدواري کردند مشکلات دانشکده با اتحاد و همدلي، پايبندي به نيات خير علامه، و يافتن راههايي براي جذب دانشجوي بيشتر حل شود. وي همچنين از پيگيري مسائل از طريق هيات امنا و رياست دانشکده تاکيد کردند و يکي از راه حلهاي عاجل براي برون رفت از مشکلات را جذب دانشجوي خارجي دانستند.

ايشان رويه مديران قبلي در استفاده از منابع مالي شعب را رويه اي نادرست

و غير معقول و ناسازگار با اخلاق خواندند و ابراز اميدواري کردند با استعانت از خداوند و با عقلانيت همه مشکلات دانشکده بر طرف گردد