گزارش نشست مسئولین شعب دانشکده اصول الدین

دومین نشست روسا، مدیران و معاونین دانشکده اصول الدین روز چهارشنبه مورخ ۲۶ /۹۷/۱۰ از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۵:۳۰ در مرکز تهران برگزار گردید. در ابتدا آقای دکتر زرهانی قائم مقام محترم دانشکده طی سخنانی به بیان تحولات دانشکده پرداخته و به ارتقاء سطح بینش و انتقال کنش در میان دانشجویان علاوه بر ارتقاء سطح دانش ایشان تأکید نمودند. در ادامه حضرت آیه الله اراکی  ریاست محترم دانشکده دراین جمع حاضر شده و طی سخنانی دانشکده اصول الدین را مصداق کلمه طیبه نامیدند که مرحوم علامه عسگری (ره) به هدف آشنایی افراد با تعالیم اهل بیت(ع) بنا نمودند. سپس روسای چهار شعبه و معاونین به بیان گزارش فعالیت ها، ارائه نظرات و پیشنهادات خود پرداخته و نیازهای شعب را منعکس نمودند که انجام تفاهم نامه ها، طرح های مطالعاتی کتب علامه عسگری(ره)، جذب دانشجوی غیر ایرانی، فعال سازی انتشارات دانشکده، انجام مقدمات جهت برقراری شعبه منطقه آزاد خرمشهر-آبادان و اخذ مجوز فصلنامه دانشکده نمونه ای از فعالیت های گزارش شده می باشد. در ادامه پس از اقامه نماز و صرف ناهار، حضار محترم با تأکید بر ایجاد وحدت رویه در امور داخلی دانشکده در قالب کارگروه هایی با عناوین آموزشی – پژوهشی، اداری – مالی و فرهنگی – دانشجویی به بررسی تخصصی مشکلات شعب و ارائه نظرات پرداخته و در انتها مصوبات خود را به سمع و نظر بقیه گروه ها رساندند.