آیت اله اراکی به سمت رئیس دانشکده اصول الدین منصوب گردید .

طی حکمی از سوی آیت الله محمد علی تسخیری رییس هیات امناء دانشکده اصول الدین آیت الله اراکی به سمت ریاست دانشکده اصول الدین منصوب گردید

در حکم آیت الله تسخیری رئیس هیأت امناء دانشکده اصول الدین و رئیس شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی آمده است:

حضرت آیت الله اراکی با اهداء‌ سلام
بر اساس مصوبه هیأت امناء‌ دانشکده اصول الدین در جلسه مورخ ۹۵/۱۲/۲۴جنابعالی که برخوردار از جایگاه علمی و فرهنگی برجسته‌ای هستید به موجب این ابلاغ به عنوان رئیس دانشکده اصول الدین تعیین می‌شوید امید است با استعانت از خداوند توانا در راه توسعه این نهاد علمی و پژوهشی و تحقق منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی و تداوم راه آیت الله علامه عسگری موفق و مؤید باشید.

ضمن تبریک و آروزی موفقیت برای ایشان امید است با حضور شان شاهد شکوفایی کمی و کیفی دانشکده اصول الدین باشیم .
ان شاء الله