اطلاعيه‌ سازمان‌ سنجش‌ در خصوص کنکور کارشناسی ارشد ۹۹

اطلاعيه‌ سازمان‌ سنجش‌ در خصوص کنکور کارشناسی ارشد به شرح ذیل می باشد

با توجه به تغيير تاريخ برگزاري آزمون كارشناسي ارشد ناپيوسته سال ۱۳۹۹ ، بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلبان ثبت‌نام كننده در آزمون مذكور برای پذیرش در رشته های دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي دولتي و غير دولتي و همچنين دانشگاه آزاد اسلامي و بيست و پنجمين المپياد علمي- دانشجويي كشور مي‌رساند مقرر گرديد تسهيلاتي براي ویرایش اطلاعات افرادی که قبلاً (در مرحله اول از تاريخ ۹۸/۰۹/۱۶ لغايت ۹۸/۰۹/۲۸ و یا مرحله دوم از تاریخ ۹۸/۱۱/۱۴ لغايت ۹۸/۱۱/۱۶) در این آزمون ثبت‌نام نموده‌اند ايجاد گردد، لذا اطلاعات ثبت‌نامي آنها از روز دوشنبه مورخ ۹۹/۰۲/۰۱ لغايت چهارشنبه مورخ ۹۹/۰۲/۰۳ بر روي پايگاه اطلاع‌رساني اين سازمان به نشاني: www.sanjesh.org قرار مي‌گیرد و اين داوطلبان، می‌توانند در مهلت تعیین شده نسبت به مشاهده و كنترل مجدد اطلاعات ثبت‌نامي خود اقدام و در صورت تمايل نسبت به ويرايش اطلاعات اقدام نمايند.

ضمناً به منظور مساعدت و همراهي با داوطلباني كه قبلاً در مهلت مقرر موفق به ثبت‌نام در آزمون نشده‌اند، ترتيبي اتخاذ گرديده كه آنها نیز در بازه زماني فوق (از تاریخ ۹۹/۰۲/۰۱ لغايت ۹۹/۰۲/۰۳)، پس از مطالعه دقيق دفترچه راهنمای ثبت‌نام و همچنين اطلاعيه‌هاي مربوط به اصلاحات آن دفترچه به تاریخ‌های ۹۸/۰۹/۲۵ و ۹۸/۱۱/۱۴، بتوانند نسبت به ثبت‌نام در این آزمون اقدام نمايند.