اطلاعیه مصاحبه دکتری شعبه تهران سال ۱۴۰۰

ضمن آرزوی موفقیت برای معرفی شدگان ورود به مرحله دوم آزمون نیمه متمرکز دکتری سال ۱۴۰۰ دانشکده اصول الدین تهران به اطلاع میرساند:
معرفی شدگان جهت شرکت در مصاحبه لازم است در روزهای  شنبه تا چهارشنبه مورخ ۱ الی ۵ خرداد،  مدارک مورد نیاز را به آدرسosoolamoozesh@gmail.com ایمیل نمایند. زمان مصاحبه هفته آخر خرداد می باشد و زمان اختصاصی هر داوطلب پس از ارائه مدارک به ایشان اطلاع رسانی خواهد شد. لازم به ذکر است مصاحبه به صورت مجازی و از طریق سیستم ادوبی کانکت و در آدرس majazi.osool.ac.ir/payannameh    برگزار خواهد شد. (ارائه تصویر مطابق با شئونات در زمان انجام مصاحبه الزامی است.)

مدارک لازم:
تصویر تمامی صفحات شناسنامه و کارت ملی و کارت پایان خدمت جهت آقایان
یک قطعه عکس ۴*۳
تصویر گواهینامه کارشناسی ارشد و کارشناسی و ریزنمرات آنها
فیش واریزی به مبلغ ۱۵۰۰۰۰۰ ریال به شماره حساب ۰۱۰۶۸۶۵۸۶۵۰۰۱ بانک ملی به نام دانشکده اصول الدین
تصویر کارنامه کنکور سراسری                                                                                                  سوابق تدریس و پژوهش شامل گواهی تدریس، توصیه نامه ها و مقالات و کتب چاپ شده

آدرس: تهران- بالاتر از میدان ولی عصر(عج) – خیابان شهید حمید فخاری – پلاک ۲۱- کدپستی: ۱۵۹۴۶۶۷۸۱۳

آدرس سایت دانشکده تهران:osooltehran.ir