اطلاعیه مهم سازمان سنجش در خصوص آزمون ارشد ۹۹

به اطلاع كليه متقاضيان ثبت‌نام و شركت در آزمون كارشناسي ارشد ناپيوسته سال ۱۳۹۹ در تمامي دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي دولتي و غيردولتي و همچنين دانشگاه آزاد اسلامي و بيست و پنجمين المپياد علمي- دانشجويي كشور كه در مهلت تعيين شده (۱۶/۹/۹۸ لغايت ۹۸/۰۹/۲۸) نتوانسته‌اند نسبت به ثبت‌نام در آزمون مذكور اقدام نمايند مي‌رساند، مهلت مجدد براي ثبت‌نام‌ در آزمون‌ مذكور از روز دوشنبه مورخ ۹۸/۱۱/۱۴ تا روز چهارشنبه مورخ ۹۸/۱۱/۱۶ در نظر گرفته شده است كه داوطلبان مي توانند پس از مطالعه دقيق دفترچه راهنماي ثبت‌نام و همچنين اصلاحات مورخ ۹۸/۰۹/۲۵و اين اطلاعيه وفراهم نمودن مدارك و اطلاعات مورد نياز، منحصراً از طريق پايگاه اطلاع رساني اين سازمان به نشاني: www.sanjesh.org  مراجعه و نسبت به ثبت نام در آزمون مذكور اقدام نمايند.