اطلاعیه پذیرش دانشجوی مقطع کارشناسی صرفا بر اساس سوابق تحصیلی

بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبت‌نام و انتخاب رشته براي شركت در پذيرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي آزمون سراسري مهر ماه سال ۱۳۹۸در دانشکده اصول الدین می رساند ثبت‌نام و انتخاب رشته براي گزينش در رشته‌هاي تحصيلي که پذيرش در آنها صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي (معدل كتبي ديپلم) صورت می‌پذیرد منحصراً به صورت اينترنتي از هم اکنون  آغاز  و تا ۲۸ شهریور ماه ۹۸ پایان می پذیرد .

لذا داوطلبان می توانند با مراجعه به پايگاه اطلاع‌رساني سازمان به نشاني www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت‌نام و تكميل فرم انتخاب رشته به روش اينترنتي، اقدام نمايند.

تكاليف‌، مدارک لازم و مراحل ثبت‌نام اینترنتی:

داوطلب‌ متقاضي‌ شركت‌ در پذيرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي (معدل کتبی ديپلم) بايد يكايك‌ اقدامات‌ زير را به‌ موقع‌ و در مهلت‌ مقرر انجام‌ دهد:

۱-مراجعه به پايگاه اطلاع رساني سازمان سنجش آموزش كشور.

۲- دريافت دفترچه راهنماي ثبت‌نام از طريق پايگاه اطلاع رساني سازمان و مطالعه آن.(شایان ذکر است دفترچه  شماره ۲  انتخاب رشته در  بهمن ماه ۹۷ و اصلاحیه  آن نیز در بیستم مرداد ماه ۹۸ در سایت سازمان سنجش   انتشار یافته است .

۳- تهیه فايل عكس اسكن شده داوطلب بر اساس توضيحات مندرج در دفترچه راهنماي ثبت نام.

۴- ثبت‌نام وانتخاب رشته از طریق سایت اینترنتی سازمان