برگزاری همایش بانکداری اسلامی با سخنرانی حضرت آیت الله اراکی

سی و یکمین همایش بانکداری اسلامی با عنوان «بانکداری اسلامی با نگاهی به بیانیه گام دوم انقلاب» روز سه شنبه ۹ شهریور ماه ۱۴۰۰ با سخنرانی حضرت آیت الله اراکی آغاز به کار می کند. این همایش نهم و دهم شهریور ماه به صورت مجازی توسط «موسسه عالی آموزش بانکداری ایران» برگزار می گردد. همچنین، در این همایش علاوه بر رییس کل بانک مرکزی و وزیر امور اقتصادی و دارایی، حضرات آیات و حجج اسلام، مصطفی محقق داماد، غلامرضا مصباحی مقدم و حسینعلی سعدی نیز به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت.

به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، محورهای اصلی این همایش شامل «اصلاح قوانین بانکی: زمینه ها و ضرورت ها»، «حکمرانی بانکی: نقد و ارزیابی»، «مدل کسب وکار بانکی: ارزیابی و آسیب شناسی» و مانع‌زدائی و پشتیبانی از تولید: نقش و مسئولیت نظام بانکی» است.

پژوهشگران می‌توانند به منظور كسب اطلاعات بيشتر درخصوص این همایش به پرتال همایش به نشانی conference.ibi.ac.ir  مراجعه کنند.

گفتنی است همایش سالیانه بانکداری اسلامی، در هفته بانکداری، مقارن با تصویب قانون عملیات بانکداری بدون ربا، طی سی سال گذشته برگزار شده و این همایش فرصت مناسبی برای بسط دانش بانکداری، تضارب افکار بین صاحب نظران داخلی و خارجی و هم افزایی میان آنان است. مخاطبان اصلی این همایش، مدیران، کارشناسان ارشد نظام مالی و بانکی کشور و اندیشمندان حوزه و دانشگاه هستند.