بیانیه دانشکده اصول الدین در محکومیت ترور شهید دکتر فخری زاده

بِسم الله الرّحمن الرّحیم

ومنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُم مَن قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُم من يَنتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا

بار دیگر دستان پلید دشمنان به خون فرزند صالحی از این سرزمین شهید پرور آغشته شد و درهای آسمان را بر روی روح بلند ونستوه وی گشود.

دانشکده اصول الدین تهران ضمن عرض تسلیت به محضر مقدس ولی عصر عجل الله تعالی فرجه  و مقام معظم رهبری  و ملت شریف ایران ،ترور کوردلانه استاد شهید آقای دکتر محسن فخری زاده را محکوم می نماید وخاطر نشان می سازد گرچه هجران و ثلمه نبودن این دانشمند،برای جامعه علمی کشور دردناک  و جانکاه است اما خط علم و پژوهش باانگیزه مضاعف به کار خود ادمه خواهد داد  و  پیروزی قطعی در انتظار مجاهدان این راه مبارک است .  بی شک  ادامه راه این شهید  و  دست یابی کشور به  پیشرفت های علمی  و معنوی کام قاتلان و جنایتکاران راتلخ تر خواهد کرد.

دشمنان قسم خورده این کشور بدانند که با رفتن فخری زاده ها به حول و قوه الهی کار او  و  راه او متوقف نخواهد شد و  رهپویان راه او ، پرچم اقتدار و عزت این کشور را بر رفیع ترین قله های علم و پیشرفت برافراشته خواهند کرد . وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ…