قابل توجه معرفی شدگان داوطلبان مقطع دکتری(PHD) سال ۱۴۰۰رشته علوم قرآن و حدیث برای مصاحبه دانشکده اصول الدین شعبه قم

زمان و مکان مصاحبه و مدارک لازم برای تشکیل پرونده و انجام مصاحبه به شرح زیر اعلام میگردد:

۱-زمان مصاحبه: خواهران و برادران روز شنبه تا چهارشنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۳/۲۲ الی ۱۴۰۰/۰۳/۲۶، فقط به صورت غیرحضوری (آنلاین) طبق برنامه هماهنگ شده با داوطلب برگزار خواهد شد.
۲-داوطلبان گرامی جهت هماهنگی برای زمان مصاحبه از طریق تلگرام یا ایتا با شماره ۰۹۳۶۵۸۱۷۸۸۰ (آقای کسرائیان) در ارتباط باشند. جهت پاسخگویی به سوالات لطفاً با شماره ۳۷۷۷۳۵۲۵ – ۰۲۵ داخلی ۱۵۴ تماس بگیرید.
۳-داوطلبان محترم، خواهشمند است مدارک و مستندات مورد نیاز را حداکثر تا تاریخ ۲۲ خرداد ماه به نشانی دانشکده پست کنید.
(نشانی دانشکده: قم، ۷۵ متری عمار یاسر، خیابان شهید قدوسی، دانشکده اصول¬الدین، واحد آموزش، صندوق پستی دانشکده: ۱۱۵۹ – ۳۷۱۹۵ )

** مدارک مورد نیاز جهت مصاحبه و تشکیل پرونده:
۱-تکمیل فرم مشخصات فردی(یک عکس به آن الصاق شود)، فرم مشخصات و سوابق داوطلبان مصاحبه دکتری(سوابق آموزشی و پژوهشی) (یک عکس به آن الصاق شود)، پرسشنامه مصاحبه، فرم پیشنهادی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
۲-تصویر مدارک تحصیلی مقاطع کارشناسی و کارشناسی¬ارشد به همراه ریزنمرات آنها.
۳-روزمه و کلیه مدارک و مستندات مربوط به سوابق آموزشی و پژوهشی(شامل کتاب، مقاله، پایان‌نامه، توصیه‌نامه، سوابق تدریس، گواهی های لازم و …)
۴-تصویر صفحات شناسنامه و کارت ملی. ۵- یک قطعه عکس ۴×۳ پشت نویسی شده. ۶- پرینت کارنامه آزمون کتبی سنجش.
۷-اصل فیش واریزی به مبلغ ۱۵۰۰۰۰۰ ریال به حساب شماره ۰۱۰۵۸۰۸۶۶۶۰۰۳ به نام دانشکده اصول الدین قم نزد بانک ملی شعبه مرکز خدمات حوزه های علمیه

لینک خبر در سایت شعبه قم