قابل توجه معرفی شدگان مقطع دکتری سال ۱۳۹۹

کليه معرفي شدگان داوطلبان مقطع دکتري(PHD) سال ۱۳۹۹رشته علوم قرآن و حديث، لازم است ضمن توجه به شرايط ذيل، مدارک مربوطه را حداکثر تا تاريخ ۰۳/۰۷/۹۹ به آدرس ذيل ارسال نمايند .

شعبه تهران :
آدرس مرکز تهران : تهران- بالاتر از میدان ولی عصر(عج) – کوچه  شهید حمید فخاری – پلاک ۲۱- کدپستی: ۱۵۹۴۶۶۷۸۱۳
تلفن : ۰۲۱۸۸۹۳۴۰۳۶
شعبه قم :
آدرس مرکز قم: قم ـ ۷۵ متري عمار ياسر، خيابان شهيد قدوسي، مقابل مرکز خدمات حوزه، دانشکده اصول الدين، واحد آموزش
تلفن ۶ – ۳۷۷۷۳۵۲۵– ۰۲۵ فاکس ۰۲۵۳۷۷۷۳۵۳۸ کد پستي ۳۷۱۹۱۵۸۴۹۹

مدارک لازم جهت مصاحبه و تشکيل پرونده:
۱- تکميل فرم مشخصات فردي و ثبت سوابق آموزشي و پژوهشي (يک عکس به آن الصاق شود)
۲- اصل و تصوير مدارک تحصيلي مقاطع کارشناسي و کارشناسي¬ارشد به همراه ريزنمرات آنها.
۳- روزمه و کليه مدارک و مستندات مربوط به سوابق آموزشي و پژوهشي(شامل کتاب، مقاله، پايان نامه، گواهي هاي لازم و …)
۴- اصل و تصوير صفحات شناسنامه و کارت ملي.
۵- يک قطعه عکس ۴×۳ پشت نويسي شده.
۶- پرينت کارنامامه آزمون کتبي.
متقاضیان شعبه قم
۷- اصل فيش واريزي به مبلغ ۱۰۰۰۰۰۰ريال به حساب شماره ۰۱۰۵۸۰۸۶۶۶۰۰۳ به نام دانشکده اصول الدين قم نزد بانک ملي شعبه مرکز خدمات حوزه هاي علميه
متقایان شعبه تهران
  • فیش واریزی به مبلغ ۱۰۰۰۰۰۰ ریال به شماره حساب ۰۱۰۶۸۶۵۸۶۵۰۰۱ بانک ملی  به نام دانشکده اصول الدین
** تذکرات مهم
۱- پذيرش نهايي منوط به تأييد سازمان سنجش آموزش کشور خواهد بود.
۲- در صورت احراز هرگونه مغايرت در مدارک ارسالي داوطلب در هر مرحله، از ادامه تحصيل وي جلوگيري به عمل خواهد آمد و مسئوليت عواقب آن به عهده داوطلب خواهد بود.
۳- مدارک ارسالي عودت داده نمي شود.

قابل توجه متقاضیان شعبه تهران
زمان اختصاصی هر داوطلب پس از ارائه مدارک به ایشان اطلاع رسانی خواهد شد.

قابل توجه متقاضیان شعبه قم
زمان مصاحبه: خواهران و برادران روز چهارشنبه و پنج شنبه مورخ ۰۲/۰۷/۹۹ و ۰۳/۰۷/۹۹، شروع از ساعت ۸ صبح (انجام ثبت نام و تحويل مدارک و مستندات و تعيين نوبت مصاحبه به ترتيب و اولويت زمان مراجعه)

دانشجوياني که تمايل به مصاحبه غيرحضوري (آنلاين) دارند، لطفاً با شماره ذيل تماس بگيرند. ۳۷۷۷۳۵۲۵ – ۰۲۵ داخلي ۱۵۴