مراسم کلنگ زنی دبیرستان دوره دوم علامه عسکری دزفول برگزار شد

در این مراسم که در تاریخ ۱۵ بهمن با حضور حضرت آیت الله محسن اراکی عضو مجلس خبرگان رهبری  و ریاست دانشکده اصول الدین ، علی فرحمندپور فرماندار ، آیت الله قاضی امام جمعه ، محمدعلی دوایی فر شهردار ، حسن فرشادی رئیس دفتر نماینده مردم شریف دزفول در مجلس شورای اسلامی و حجه الاسلام دکتر عطار زاده ریاست و  دکتر عباس چراغ چشم قائم مقام دانشکده اصول الدین دزفول و سایر مسئولین شهری در محل دبیرستان علامه عسکری  برگزار شد،  آیت الله محسن اراکی به ایراد سخنرانی پرداختند و مداح اهل بیت به مداحی در رثای حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها پرداخت و در پایان مراسم از تعدادی از خیرین فرهنگی دزفول تقدیر شد .
رییس دانشکده اصول دین دزفول روز چهارشنبه در آیین کلنگ زنی دبیرستان علامه عسکری در دزفول گفت: زمینی به مساحت سه هزار و ۶۵۰ متر مربع توسط خیران دزفول اهدا شد که قرار شد این واحد آموزشی با همت سه خیر مدرسه ساز در سه فاز ساخته شود.
حجت الاسلام امیر عطارزاده افزود: در فاز نخست، یک دبیرستان متوسطه اول در یکهزار و ۴۰۰ متر مربع و زیربنای یکهزار و ۳۰۰ متر ساخته شد و در اختیار مردم قرار گرفت.
وی افزود: در فاز دوم نیز ساخت یک مجتمع فرهنگی و مسجد در ۲ هزار متر زیربنا از پارسال آغاز شده است.
حجت الاسلام عطارزاده گفت: فاز سوم این زمین نیز به ساخت دبیرستان متوسطه دوره دوم اختصاص یافته که در ۲هزار متر مربع زیربنا ساخته می‌شود.
وی ادامه داد: هزینه ساخت این مدرسه ۶۰ میلیارد ریال برآورد شده که توسط خیران تامین می‌شود.
در نهایت مراسم کلنگ زنی دبیرستان دوره دوم علامه عسکری دزفول با حضور مسئولین برگزار شد .این دبیرستان از زیرمجموعه های دانشکده اصول الدین دزفول می باشد که با یاری خیرین مدرسه ساز دزفول مراحل ساخت آن انجام خواهد شد .